Verkko- sivut yrityk- selle

Tarvitseeko yrityksesi uudet toimivat verkkosivut? Teemme teille helposti ylläpidettävät responsiiviset sivut erikoistarpeet huomioiden.

Helppo luoda ja ylläpitää sisältöä

Teidän ei tarvitse huolehtia muusta kuin sisällöstä. Ei hankalia visuaalisia editoreita, joiden opettelussa menee aikaa ja mahdollisuus virheille on suuri. Ei rajoitettua määrää sivupohjia. Toteutuksellamme voitte rakentaa sellaiset sivut kuin haluatte helppokäyttöisellä editorilla.

Responsiivinen

Sivut toimivat automaattisesti erikokoisilla näytöillä. Teidän ei tarvitse itse tehdä määrityksiä tai asetuksia erikokoisille laitteille. Vähemmän päänvaivaa, enemmän aikaa olennaiselle.

Räätälöidyt ominaisuudet

Toteutamme myös mahdolliset räätälöidyt ominaisuudet ja lohkot WordPressiin tai erilliset verkkosovellukset esim. sisäiseen käyttöön tai rajapinnaksi muihin sovelluksiin.

Valokuvat

Otamme myös tarvittaessa uudet kuvat henkilöstöstänne. Myös tuotekuvat, kuvituskuvat sivustolle ja muihin medioihin. Kuvaajana Vallilan poikien osakas Panu Pahkamaa.

Visuaalinen ilme

Autamme teitä sivuston yksinkertaisen ulkoasun suunnittelussa. Voitte myös tuoda jo valmiin ulkoasun ja rakennamme sivuston sen pohjalta. Laajempien kokonaisuuksien rakentamisessa voidaan uudistaa visuaalisen ilmeen lisäksi myös markkinointimateriaalit yms. yhdessä graafikko Inka Kososen kanssa.

Joitain töitämme

Verkkosivu

WordPress, WooCommerce

Moko Market

Verkkosivut ja -kauppa Moko Marketille.

Verkkosivu

WordPress, WooCommerce

Kalsarikänni

Verkkokauppa miesten alusvaatteita myyvälle Kalsarikännikalsarille. Sivuston toteutuksen lisäksi otimme myös yrityksen tuote-, kuvitus- ja mainoskuvat.

Verkkosivu

WordPress

Spinverse

Spinversen verkkosivuston uudistus.