Netti- sivut yrittä- jälle

Yrittäjä, tarvitsetko uudet toimivat nettisivut? Teemme sinulle helposti ylläpidettävät responsiiviset sivut erikoistarpeet huomioiden.

Helppo luoda ja ylläpitää sisältöä

Teidän ei tarvitse huolehtia muusta kuin sisällöstä. Ei hankalia visuaalisia editoreita, joiden opettelussa menee aikaa ja mahdollisuus virheille on suuri. Ei rajoitettua määrää sivupohjia. Toteutuksellamme voitte rakentaa sellaiset sivut kuin haluatte helppokäyttöisellä editorilla.

Responsiivinen

Sivut toimivat automaattisesti erikokoisilla näytöillä. Teidän ei tarvitse itse tehdä määrityksiä tai asetuksia erikokoisille laitteille. Vähemmän päänvaivaa, enemmän aikaa olennaiselle.

Räätälöidyt ominaisuudet

Toteutamme myös mahdolliset räätälöidyt ominaisuudet ja lohkot WordPressiin.

Valokuvat

Otamme myös tarvittaessa uudet kuvat henkilöstöstänne. Myös tuotekuvat, kuvituskuvat sivustolle ja muihin medioihin. Kuvaajana Vallilan poikien osakas Panu Pahkamaa.

Visuaalinen ilme

Autamme teitä sivuston yksinkertaisen ulkoasun suunnittelussa. Voitte myös tuoda jo valmiin ulkoasun ja rakennamme sivuston sen pohjalta. Laajemmissa sivustoissa, tai jos tarvitsette myös printtimateriaaleille brändin mukaisen ulkoasun, teemme kokonaisuuden yhdessä graafikko Inka Kososen kanssa.

Joitain töitämme

Verkkosivu

WordPress

Leena Pukki

Portfolio kuvataiteilija Leena Pukille.

Verkkosivu

WordPress

Panu Pahkamaa

Portfolio valokuvaaja Panu Pahkamaalle, joka on myös Vallgård Digital Solutions Oy:n osakas.

Verkkosivu

WordPress

Action Heart

Verkkosivut Action Heartille, joka auttaa yirtyksiä vastuullisuuden, varainhankinnan ja kaupunkikulttuurin saralla.