Mobiili- sovellukset

Tarvitsetteko mobiilisovelluksen? Teemme sovelluksen iOS ja Android laitteille.

Toimiva sovellus

Teemme sovelluksesi nopeasti React Native alustalla iOS ja Android laitteille. Yksi koodi, kaksi alustaa = vähemmän työtä.

Suunnittelu ja toteutus

Ei aikaisempaa kokemusta sovellusten kehityksestä? Autamme ominaisuuksien suunnittelussa ja ulkoasun tekemisessä. Voit myös tuoda jo valmiin ulkoasun ja toteutamme sovelluksen sen pohjalta.

Tietokanta ja rajapinnat

Jos tietokanta ja rajapinta on jo olemassa, liitämme sovelluksen niihin käden käänteessä. Tarvittaessa rakennamme myös mobiilisovellukselle tietokannan ja tarvittavat rajapinnat.

Joitain toteuttamiamme sovelluksia

Mobiilisovellus

React Native

Gruppo iD

Gruppo jäsenkortti. Jäsenet näkevät yhdistystensä jäsenkortit, voimassaolotiedot, viimeisimmät uutiskirjeet ja laskut kätevästi sovelluksesta. Jäsenet voivat myös vahvistaa jäsenyytensä voimassaolon sovelluksen avulla kaupoissa, tapahtumissa ja muissa tilaisuuksissa.

Mobiilisovellus, Verkkosovellus

React Native

Fuksiseikkailu

Mobiilisovellus Helsingin Yliopiston Ylioppilaskunnan Fuksiseikkailu tapahtumaan. Erillinen verkkosovellus rastinpitäjille pisteiden syöttöä varten.

Mobiilisovellus, Verkkosovellus

React Native

DayTripster

DayTripster-matkasovellus. Löydä mielenkiintoisia paikkoja, kierroksia, näe reittiohjeet tai uppoudu virtuaalimatkan vietäväksi.